Home » Några Ord

 

Väldesignade möbler, byggda för hand, ett exemplar åt gången, resulterar i unika och underbara skapelser. I ett litet snickeri i Österåker kombinerar jag varsamt handlag, kvalitativa material och en kärlek till finsnickeri för att skapa unika möbler. Kvaliteten sitter i materialval, hur materialet behandlas och hur möbeln konstrueras. Mitt mål är att skapa väldesignade möbler av högsta kvalitet med utvalda delar av de vackraste träslagen. Varje möbel designas enligt önskemål och tillsammans tar vi fram en pjäs som förgyller ert hem på bästa sätt.

Handarbetet och finsnickeriet från ett lokalt snickeri utanför Stockholm står som en motsats till de massproducerade möbler, byggda till lägsta möjliga pris, som dominerar i de flesta möbelhus idag. Är ni istället ute efter något unikt där kvaliteten känns i varje detalj, då har ni hittat rätt.

Slutresultatet av allt arbete är en möbel som följer med över generationerna. En vacker skapelse som förhöjer känslan av närvaro och trivsel där den placeras.

Välkommen med era möbeldrömmar!

Göran

hyvel