Home » Tidigare Projekt

Här kan ni ser ett urval av de projekt jag byggt.

Skrivbord i ek med lådor av björk.

En liten lutning på benen kombinerat med en profil på skivan skapar ett minimalistiskt bord som lyfts av de små detaljerna.

TV-möbel i amerikansk valnöt med handtag i ebenholtz.

Dörrarna öppnas uppåt och går i spår in i skåpet vid öppning.

Spegel med ram i amerikansk valnöt och detaljer i ek.

Spegel med raka, skandinaviska linjer som kombinerats med influenser från Greene & Greene.

Hallmöbel med skjutdörrar och svängda dynor i skinn

En hallmöbel med gott om förvaring för skor, vilka elegant döljs bakom skjutdörrarna. Dynorna är designade för att skapa liv i möbeln och är gjorda av renskinn av bästa kvalitet.

Platsbyggd kombinerad Mediabänk & Hallmöbel

Mediamöbel där alla boxar till TV:n göms i skåpen. Kablaget till TV:n kommer upp genom en lucka infälld i skivan. Möbeln följer hörnet mot hallen och avrundas med en mindre byrå. Hela mölbeln i oljad ek.

Hallmöbel med förvaring

Vitlackerad hallmöbel med fyra lådor samt öppningsbart lock med förvaring. Stoppad dyna samt dekorationskuddar.

Skafferi

Genom att kombinera återanvända fönsterluckor med lådor i valnöt skapades en spännande blandning mellan gammalt och nytt. Hyllplan i björkplywood med en framkant i valnöt.

Skänk

Byggd i Acajou är skänken en modern variant av en klassisk möbel. Fack för vinflaskor och tre skåp med gott om förvaring.

 

Hallmöbel

Sittbänk med förvaring till hallen. Byggd i europeisk valnöt  med dynor i svenskt renskinn. Två stora lådor med svängd profil samt två mindre och dolda lådor för nycklar och annat smått.

 

Mediamöbel i vinkel

Vardagsrummet i denna lägenhet i Vasastan har en vinkel på 155 grader. Genom en anpassad bänk utnyttjas hörnet maximalt, samtidigt får TV:n en naturlig plats i rummet. I toppskivan införlivades möjligheten att koppla en iPod direkt till hemmets stereosystem.